Interior

Inspiratiebeelden + tips: zo zorg je ervoor dat jouw salontafel perfect gestyled is

Inspiratiebeelden + tips: zo zorg je ervoor dat jouw salontafel perfect gestyled is

De salontafel is vaak het middelpunt van de woonkamer en daarom de uitgelezen plek om met styling te spelen, zeker als je ruimte genoeg hebt om er nog een glas of een laptop op te plaatsen als er wat leuke accessoires op staan. Is jouw salontafel nu nog wat kaal en kun je wel wat spannends gebruiken om het meubel fraaier te maken? Wij hebben de nodige inspiratie voor je verzameld.

Werk, net zoals de styling van een (boeken)kast, bij voorkeur in oneven getallen. Eén, drie of vijf items bij elkaar kijkt een stuk prettiger. Kies vanzelfsprekend voor dingen die bij elkaar passen, elkaar versterken of een bepaald thema of 'gevoel' hebben. Heb je de nodige woonaccesoires staan in of op kasten, op een schouw of in de vensterbank? Zet dan eens alles bij elkaar om nieuwe combinaties te maken - zo heb je een lekker fris gevoel zonder geld uitgegeven te hebben.

Ben je toe aan iets helemaal nieuws? Laat je dan inspireren door de volgende 15 items én voorbeelden hoe je een salontafel zou kunnen stylen. 

 
Beeld: Ferm Living
Deel dit artikel
Back to top