Nagellak

Nagellak voor dit najaar: dit zijn de mooiste kleuren uit de herfstcollecties

Nagellak voor dit najaar: dit zijn de mooiste kleuren uit de herfstcollecties

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw nagellakje of twee. Het is de finishing touch van een geweldige outfit en laat je handen er verzorgd uitzien. Met klassiek rood of nude zit je altijd goed maar houd je van iets gewaagdere keuzes, dan kun jij je altijd laten inspireren door de trends en de collecties van beautymerken die zij hebben bedacht voor het seizoen.

Onze favoriete merken als het op nagellak aankomt, zijn Essie, OPI, Chanel en Dior. Voor het najaar hebben zij allemaal iets heel anders op het oog om te schitteren op onze nagels. Welke collectie is jouw favoriet?

Essie's nagellak najaarscollectie 2021

Het thema van Essie's najaarscollectie van 2021 is een glamourous jamsessie van een garageband. Denk dus aan knalkleuren in de mix met goud- en parelmoertinten. Natuurlijk kan een mooie nieuwe interpretatie van een rood niet ontbreken in de collectie. Essie's najaarscollectie van 2021 bestaat uit zes kleuren met toepassende namen: Feelin' Amped (blauw), Sound Check You Out (parelmoer beige), High Voltage Vinyl (groen glitter). Off The Record (roze rood), Star Struck A Cord (auberginepaars) en My Happy Bass (groengeel). De collectie is bij Douglas te verkrijgen. 

OPI nagellak najaarscollectie 2021

OPI zocht haar inspiratie op een hele andere plek: downtown Los Angeles. Het nagellakmerk viert dit jaar haar 40e verjaardag en om daarvoor heeft het ons al meegenomen naar verschillende delen van LA met bijpassende collecties. Downtown LA heeft een kuntzinnige vibe en is een plek waar een mix van verschillende culturen te vinden is. De 12 tinten uit de najaarscollectie lopen uiteen van basics zoals nudes en herfsttinten tot coole knalkleuren. Of je nou de gewone nagellak wilt, de Infinite Shine (de thuisversie van gelnagellak van OPI) of je nagels in een salon met GelColor wilt laten lakken: elke kleur van de najaarscollectie is in de verschillende uitvoeringen te verkrijgen, onder andere bij Douglas.  

Chanel nagellak najaarscollectie 2021

Chanel pakt het een stuk rustiger aan voor hun najaarscollectie met nagellakken en deze bestaat uit vier tinten: Brun Fumé (khaki bruin), Rouge Brun (een chocoladeachtige rood), Beige Cendré (een zachte grijs) en Terre Brûlée (een bruin terracotta rode tint). De nagellaktinten zijn zo ontworpen zodat ze perfect aansluiten bij de oogschaduwtinten die Chanel gemaakt heeft voor het najaar. De collectie is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Douglas

Dior nagellak najaarscollectie 2021

Modehuis en beautymerk Dior gooit het over een hele andere boeg dit najaar: zij hebben een collectie op de markt gebracht bestaande uit drie duochrome nagellaken met een metallic effect: Wild Things (aubergineachtig), Early Bird (platinum) en Night Bird (goudgroen). Net als bij Chanel matchen deze nagellaktinten bij de najaarscollectie qua make-up, dit keer voor de ogen én lippen. De nagellak is te krijgen bij Douglas, De Bijenkorf en ICI Paris XL.

Beeld: Dior, Chanel, Essie en OPI
Deel dit artikel
Back to top