Oogmake-up

Witte eyeliner is een van de meest gezochte make-up trends + tips en voordelen

Witte eyeliner is een van de meest gezochte make-up trends + tips en voordelen

Zwarte eyeliner is boring! We schreven eerder al over hoe creatieve en vrolijke oogmake-up een trend is en dat zwart plaats moet maken voor gekleurde varianten. Nu we in de zomer zijn beland is witte eyeliner helemaal hot. Hoe weten we dat? Het is een van de meest gezochte make-up trends op socialmediaplatformen zoals Pinterest, Tik Tok (of course) en Instagram.

Het duurt meestal even voordat een aantal trendsetters - met behulp van social media - uiteindelijk iets tot een ware tendens maken. Rihanna, de oprichtster van Fenty Beauty, droeg deze fantastische look al in de zomer van 2018 tijdens Paris Fashion Week. Make-up artist Naoko Scintu experimenteerde er in 2019 mee voor onder andere Chanel. Vorig jaar postte Ariana Grande haar witte eyeliner make-up look op Instagram waardoor deze beauty trend viraal is gegaan.

Witte eyeliner dragen + voordelen

Deze frisse look staat iedereen! Houd de basis van je make-up look zacht en translucent. Gebruik zwarte mascara voor contrast en kleur vooral buiten de lijntjes! Wist je dat witte eyeliner more forgiving is als het gaat om precisie en dat het jouw ogen groter doet lijken? Wat wil je nog meer? Scrol verder voor inspiratie!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top