Beauty

Zo kan je nu een gratis M.A.C lipstick scoren

Zo kan je nu een gratis M.A.C lipstick scoren

Prachtige lippen trekken de aandacht en maken jouw look compleet. Lippenstiften zijn een groot onderdeel van onze beauty collectie en wij zijn dol op de matte lipstick trend. M.A.C Cosmetics heeft een fantastische uitgebreide collectie aan matte lippenstiften en in de week van Nationale Lipstick Day kan jij er eentje gratis scoren.

Je hebt een reden om jouw lippenstiftcollectie uit te breiden met lipsticks die precies bij jou passen en om de nieuwe LustreGlass collectie die deze maand gelanceerd is uit te proberen. Lees verder om erachter te komen hoe jij drie iconische lippenstiften voor niks kan bemachtigen!

Online en in de winkels van M.A.C Cosmetics 

Ga donderdag 29 juli op National Lipstick Day naar de webshop van M.A.C Cosmetics of neem een bezoekje bij een winkel bij jou in de buurt. Besteed twintig euro en dan krijg jij een full-size lippenstift in de kleur Velvet Teddy. Het is een prachtige nude lipstick in diep beige.

Van 26 juli tot en met 1 augustus krijg je bij aankoop van één M.A.C lip product de best seller Ruby Woo cadeau. Dé iconische rode lippenstift van M.A.C.

Bij de Bijenkorf

Shop bij De Bijenkorf tot 31 juli en sla al jouw favoriete M.A.C producten in voor een minimaal bedrag van 39 euro. Jij krijgt de matte lipstick in kleur Mehr er gratis bij. De lippenstift is full-size in een zachte paarsroze tint.

 

Beeld: MAC Cosmetics
Deel dit artikel
Back to top