Fashion

Summer ready met deze 12 heldere lichtblauwe jurken

Summer ready met deze 12 heldere lichtblauwe jurken

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen erbij et voilà.

We houden ons bij dit format niet per se aan de kleuren die op dit moment trending zijn. We gaan de komende tijd elke denkbare kleur langs. Vorige keer belichtten we zwart jurken en deze week is lichtblauw aan de beurt - een tint die al een beetje in de aandacht heeft gestaan dankzij de 'blauwe zomerjurken special' maar eigenlijk wel een eigen artikel verdient. 

Lichtblauw is net even wat minder besmettelijk dan wit, staat wat sprankelender en geeft je een kalme en frisse look met tikkeltje een zakelijk randje. Niks mis mee toch? Het combineert moeiteloos met bruin - bijvoorbeeld voor sandalen of een tas - maar een hoop andere kleuren gaan ook goed samen met lichtblauw. 

Is lichtblauw toch niet jouw tint? Kom dan volgende week terug en kijk welke zomerse kleur we dan behandelen. Turquoisewitbeigeoranjeroodpaars (lila)groengeelblauwroze en zwart zijn allen de revue al gepasseerd.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top