Beauty

Say What?! We brengen blush al heel ons leven verkeerd aan

Say What?! We brengen blush al heel ons leven verkeerd aan

Ik moet zeggen dat ik op het begin ook sceptisch was over de app TikTok – generatiedingetje - , maar wat heeft het me veel gebracht dit jaar. Zo denk ik dagelijks na over inspirerende quotes, lach ik me helemaal dood om mensen van over de hele wereld, leer ik de allerleukste do-it-yourself projecten en kom ik er nu dus achter dat we onze blush al heel ons leven verkeerd aanbrengen.

Hoe ik mijn blush altijd aanbreng? Lachen en poederen op de appeltjes van mijn gezicht. Zo heb ik het altijd geleerd en wanneer ik naar mijn moeder kijk doet ze het ook zo, maar er blijkt dus een betere manier te zijn.

De nieuwe plaats van blush is op je jukbeenderen, een stuk hoger dan je waarschijnlijk gewend bent. Je maakt als het ware een (blush)sandwich van de contour, blush en concealer die je aanbrengt. Ook celebrity Madison Beer brengt haar blush op deze nieuwe manier aan in de Vogue Beauty Secrets video die onwijs viraal ging. Het zou zorgen voor een optische facelift, terwijl de oude plek van aanbrengen je een ronder gezicht geeft. 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top