Interior

Dol op een Scandinavisch interieur met een warme touch? Dan is dit hoe je het voor elkaar krijgt

Dol op een Scandinavisch interieur met een warme touch? Dan is dit hoe je het voor elkaar krijgt

Het krijgen van een 'rode draad' in je interieur is lang niet zo eenvoudig. Natuurlijk moet je enkel kiezen voor items die je echt mooi vindt maar het is wel goed als het één geheel vormt. Wat je hierbij kan helpen, is inspiratie opdoen bij anderen door bijvoorbeeld te kijken op Instagram en Pinterest.

Eén stijl die op dit moment razend populair is, is Scandinavisch meets Midcentury Modern meets Japandi meets een tikkeltje boho. Een minimalistisch strak wit kleed - met een vleugje glans - wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met rotan, meubels en accessoires met organische vormen en 'ribbels' (geinspireerd op Romeinse en Griekse pilaren en het gebruik van schelpen in decoratie). Het kleurenpalet bestaat uit natuurlijke tinten met hier en daar een vleugje pastel of klassieke tinten zoals diepblauw of bordeaurood. Qua materialen zit je goed met boucle, wol, riet, terracotta, hout en fluweel. Als twist op al die zachte en natuurlijke, kun je ook gebruik maken van messing en rookglas. 

Bij Made.com hebben ze op dit moment talloze items die bij deze stijl passen. Zien waar we het over hebben en meteen even wat mooie items shoppen? Dat doe je hieronder. 

 
Beeld: Made.com & The Poster Club
Deel dit artikel
Back to top