Lipstick

Kissable lips: zo zorg je ervoor dat jouw lippen in perfecte conditie zijn

Kissable lips: zo zorg je ervoor dat jouw lippen in perfecte conditie zijn

Vandaag is het wereld kusdag en dat gaan we vieren door lekker veel te kussen en te zoenen. Jouw lippen moeten goed verzorgd worden om kissable lips te hebben. We hebben een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw lippen in perfecte conditie zijn en dat zelfs jouw favoriete lippenstift na het zoenen nog lang goed zit!

Ici Paris XL viert World Kissing Day met 25% korting op (bijna) alle lipproducten. Breid jouw stash aan lippenstiften, balsems, scrubs en primers vandaag uit zodat jij voor een lange tijd nog lippen hebt die om te zoenen zijn!

 

Lippen moisturizen

Zowel in de winter als in de zomer drogen jouw lippen uit en dit is de reden dat jij ze goed moet hydrateren met de juiste lipbalsems en moisturizers.

 

Lippen beschermen tegen de zon

Jouw prachtige lippen hebben helaas geen melanine waardoor ze meer vatbaar zijn voor zonneschade. Gebruik een lippenbalsem met SPF 15 of hoger om jouw lips te beschermen deze zomer.

Elizabeth Arden Eight Hour Lipstick met SPF 15 bij IciParisXL.nl

Lippen scrubben

Scrub je lippen elke week met een lip scrub. Op deze manier zijn je lippen zacht en glad waardoor jouw lippenstift mooier staat én beter blijft zitten.

 

Lippen primen

Het is het beste om je lippen voor te bereiden met een laagje foundation of speciale primer voor de lippen. De kleur van je favoriete lipstick zal beter hechten en dus langer blijven zitten!

 

Lippen deppen

Dep je lovely lips met een compacte of losse poeder voordat jij lippenstift aanbrengt. De poeder zorgt ervoor dat jouw lippen stroever en minder vochtig zijn, waardoor jouw lipstick beter blijft 'plakken'. Breng ook een laagje doorzichtige(!) poeder aan wanneer jij je lippenstift al hebt aangebracht en het zal de hele dag blijven zitten. De kleur die jouw het beste staat lees je hier.

 

Guerlain Les Voilettes Translucent Compact Powder bij IciParisXl.nl

Lippen schoonmaken

Maak je lippen goed schoon met een make-up remover die jij ook kan gebruiken voor je lippen. Jouw lippenstift niet goed verwijderen, is niet goed voor jouw kissable lips!

 

 

Beeld: Ici Paris XL
Deel dit artikel
Back to top