Interior

Dol op boho maar niet heel erg op kleur? Dan is de nieuwe collectie van Westwing perfect voor jou

Dol op boho maar niet heel erg op kleur? Dan is de nieuwe collectie van Westwing perfect voor jou

Boho: er was een tijd dat dit stond voor kleurrijk en frivool. Denk hierbij aan Ibiza on steroids. Turquoise, roze in combinatie met veel tierelantijntjes en wat natuurlijke materialen. In 2021 is boho echter volwassen geworden en dat is maar goed ook als je het aan ons vraagt. 

Westwing heeft een prachtige nieuwe collectie genaamd Earthy Boho en die heeft alles wat je hartje begeert als je van boho maar dan op een natuurlijke manier houdt. Denk hierbij vanzelfsprekend aan natuurlijke materialen maar ook aan minimalistische en organische vormen. Met behulp van subtiele patronen en warme zachte tinten wordt gezelligheid gecreëerd. Deze look kun je niet alleen toepassen op jouw woonkamer of slaapkamer maar ook voor buiten gebruiken in jouw tuin of op je balkon.

De Earthy Boho collectie van Westwing bestaat onder andere uit een stoel en bank - uitgevoerd in zwart en houtkleur - met Weens vlechtwerk die binnen prachtig staan, maar ook buiten te gebruiken zijn. Verder vinden we de houten ronde bijzettafel met ronde poten prachtig en de diverse kussentjes met mooie patronen. 

Zien? Bekijk een aantal beelden uit het lookbook hieronder. De producten shop je vanaf morgen op WestwingNow.nl.

 

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top