Lifestyle

Frankrijk is geel: dit zijn 3 waanzinnige restaurants om lekker te gaan smullen

Frankrijk is geel: dit zijn 3 waanzinnige restaurants om lekker te gaan smullen

On y va! Donderdag 24 juni verandert het reisadvies voor meerdere landen van oranje naar geel – wat betekent dat je bij terugkomst geen negatieve test meer hoeft te laten zien en niet in quarantaine hoeft . Eén van die gelukkige landen is Frankrijk. 

Een tijdje terug deelden we al de allerleukste bestemmingen in één van onze favoriete vakantielanden en nu is het tijd voor de 3 leukste restaurants die je zeker niet mag missen.

1. L’Opera 

L’Opera is een unieke ervaring midden in de haven van Saint-Tropez. Het restaurant – die later in een club verandert – is gebouwd als een soort kitsch paleis. Overal waar je staat kunst uitgestald en schittert het. Grote kans dat dit niet per se jouw smaak is, maar voor een avond is het echt onwijs gaaf. Tijdens het diner worden verschillende shows gegeven wat deze ervaring helemaal afmaakt. De prijsklasse ligt hoger, maar hier krijg je een hoop voor terug. Geloof mij maar, je kijkt je ogen uit.

2. Dans Le Noir

Dans Le Noir is een ‘blind’ restaurant in Parijs. Dit houdt in dat je volledig in de duisternis dineert. Wie gelooft in het feit dat eten een visuele ervaring is, kan hier zijn theorie testen. Het lijkt ons wel spannend want je hebt geen idee in wat voor ruimte je zit, of degene naast jou zichzelf uitkleed en wat er op je bord ligt. Toch heeft het onze aandacht getrokken en zijn we benieuwd.

3. Bustronome 

Bustronome Paris is een restaurant in een rijdende dubbeldekker. De rit door Parijs duurt drie uur waardoor er genoeg tijd is om zowel je maag te vullen als de prachtige stad te bewonderen. Als we de recensies moeten geloven, is het eten ook nog eens echt goed! Een superleuke ervaring lijkt ons.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top