Lifestyle

Dé trucjes waardoor hij wel aandacht voor je heeft tijdens een voetbalwedstrijd

Dé trucjes waardoor hij wel aandacht voor je heeft tijdens een voetbalwedstrijd

Wanneer je een vriend, broer of vader hebt dan is het je vast niet ontgaan dat het Europees kampioenschap mannenvoetbal bezig is. Toch houden we niet allemaal van voetbal. En hoewel jij je mannen zeker een keer een plezier moet doen door gezellig met ze mee te kijken, mag jij ze ook heus weleens weghouden.

Daarom hebben we op de reactie is goed nagedacht over hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

1. Sexy time

Ja, wat moet ik zeggen. Mannen willen maar een ding toch? Misschien is het juist tijdens de voetbalwedstijd tijd om net een beetje ‘ondeugendheid’ toe te voegen in de slaapkamer. 

2. Neem hem mee uit eten

Grote kans dat er dan wel voetbal opstaat in het restaurant, maar je moet nou eenmaal compromissen sluiten in een relatie. Door hem mee uit eten te nemen, ben je toch gezellig met zijn tweeen, kan hij met een half oog voetbal kijken en heb jij lekker eten en drinken. Een win-win situatie.

3. Meekijken

Alle gekkigheid op een stokje, kijk gewoon lekker mee en geniet van de vreugde die de voetbalwedstrijd hem brengt. Daarbij doen er genoeg hotties mee voor wie wij graag willen juichen. Benieuwd in welke teams ze spelen? Dit zijn de 13 mooiste mannen om toch te kunnen genieten van het Europees kampioenschap in 2021.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top