Travel

Het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld is weer open én je bent er zo!

Het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld is weer open én je bent er zo!

De afgelopen maanden wilden we niets liever dan even lekker op vakantie gaan. Helaas zat dat er niet in maar nu de wereld weer meer opengaat, is het hoog tijd om hier verandering in aan te brengen! Wil jij naar een tropisch zwemparadijs maar heb je geen zin om urenlang te vliegen? Dan is dit de plek waar je moet zijn.

Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld

In het Duitse Krausnick, vlakbij Berlijn, is een oude zeppelinloods een aantal jaren geleden omgetoverd tot het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld. Je vindt er een beeldschoon regenwoud, een zandstrand van 200 meter lang, een lagune, whirlpools, exotische planten, complete orchideeëntuinen en zelfs een dorp met huizen die rechtstreeks uit oorden zoals Indonesië, Thailand, Congo en het amazonegebied lijken te komen.

Attracties zwemparadijs

Wat je qua attracties nog meer kan verwachten? Een 27 meter hoge glijbaantoren, stroomversnellingen, minigolf, luchtballonnen, waterspeeltafels, een wildwaterbaan van 250 meter lang, een mangrovebos en nog veel meer. Dit alles met een luchttemperatuurtje van 23 à 25°C en water met een warmte van 28 à 31°C. Als dat niet als muziek in de oren klinkt...

Overnachten

Dit tropisch zwemparadijs is simpelweg niet in één dag te ontdekken. Logisch dus dat je er best wilt slapen. Dit kan! Er zijn gewone kamers te boeken maar ook lodges en safaritenten. Als jij je dan toch in de tropen waant, waarom dan niet helemaal goed aanpakken en voor één van die laatste opties gaan?

Nog niet overtuigd dat je naar het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld moet gaan? Bekijk dan de onderstaande beelden. 

Beeld: Tropical Islands
Deel dit artikel
Back to top