Fashion

Summer en EK ready met deze 10 fabuleuze oranje jurken

Summer en EK ready met deze 10 fabuleuze oranje jurken

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen erbij et voilà.

We houden ons bij dit format niet per se aan de kleuren die op dit moment trending zijn. We gaan de komende tijd elke denkbare kleur langs. Vorige keer belichtten we rode jurken en deze week is oranje aan de beurt – een opvallende en frisse kleur.

Deze zonnige tint konden we op geen betere tijd uitkiezen. Want ondanks dat ik oranje – wanneer goed gedragen – een prachtige kleur vindt, wordt het helaas toch vaak alleen geassocieerd met Koningsdag of voetbal waardoor mensen het daarbuiten niet dragen. Maar ik heb goed nieuws! Vrijdag 11 juni begint het Europees kampioenschap voetbal en zondag 13 juni speelt Nederland zijn eerste wedstrijd. Dus of je nu zelf bij vrienden gaat kijken of dat je semi-gedwongen wordt door je vriend, aantrekken die oranje jurk. 

Wij hebben alvast de 10 mooiste voor je uitgekozen. Is oranje toch niet jouw kleur? Kom dan volgende week terug en kijk welke zomerse tint we dan behandelen.


Satijnen A-linejurk in oranje bij Hm.com


Gebreide jurk bij Zalando.nl


Y.A.S. Midi smockjurk in feloranje bij Asos.com


Mouwloze tricot jurk bij Hm.com


Flounced tired A-line mini dress bij Stories.com


Gebreide mini-jurk met kraagje in oranje bij Asos.com


Relaxed wrap mini dress bij Sories.com


Tricot jurk met schouderbandjes bij Zara.com


Yaslura blousejurk bij Zalando.nl


Mandarin jurk bij Na-kd.com

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top