Interior

5 dingen die elke volwassene in huis zou moeten hebben

5 dingen die elke volwassene in huis zou moeten hebben

Wanneer je eindelijk een huisje voor jezelf hebt, kun je deze indelen en stylen zoals jij wil. Dan kan jij je ook verheugen op de kleine dingetjes waarvan we eerder nooit begrepen waarom iemand er enthousiast over kon worden. Zoals het uitkiezen van servies, stijlvolle keukenapparaten bemachtigen en de perfecte hostess kunnen zijn.

Als je volwassen wordt, zijn er een aantal dingen die je in je huis zou moeten hebben. Wat voldeed in je kleine studio of studentenhuis, is nu niet meer genoeg. Dit zijn de vijf dingen waar je als adult nier meer zonder kan.

1. Bijpassend servies en glaswerk

Toen je op kamers ging wonen, heb je van familie en kennissen vast veel spullen gekregen zoals servies en glazen. In die tijd was het nog prima om verschillende bestek en kopjes te hebben. Matching servies en glaswerk heb je nodig nu dat je een echte volwassene bent.

 

2. Volledige set potten en pannen

Dat je in dezelfde pan alles klaarmaakte - of het nu een wokgerecht of simpele aardappeltjes waren - dat kon vroeger prima. Als adult die een baan heeft en op zichzelf woont, is een volledige set potten en pannen een must have.

 

3. Onderzetters

Het is zonde als in je houten designer tafel een kring komt te zitten omdat je geen onderzetters hebt. Een must dus!

 

4. Kandelaren

Waxinelichthouders zijn op zich prima maar een setje kandelaren tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Hoe fantastisch staan ze op tafel wanneer jij een diner geeft voor vrienden of familie?

 

5. Gastendoekjes

Je gasten je handen laten drogen aan een handdoek waar jij je hele lichaam mee afgedroogd hebt of met een doek die al veel handen heeft gezien, is niet bepaald fris. Het is tijd om gastendoekjes in huis te hebben om je gasten te kunnen ontvangen als een ware hostess.

 
Beeld: HK Living
Deel dit artikel
Back to top