Interior

Alles wat je moet weten over de eerste interieurcollectie van Mango

Alles wat je moet weten over de eerste interieurcollectie van Mango

Eén van onze favoriete shops waar wij graag trendy kledingstukken bemachtigen, is Mango. De Spaanse fashion retailer gaat H&M en Zara achterna en heeft haar allereerste 'Home' collectie gelanceerd. Deze eerste interieurlijn bestaat uit basics en is geïnspireerd op de Mediterrane levensstijl. We zijn in ieder geval al super enthousiast!

De collectie is een plezier voor het oog en doet mijn hart sneller kloppen. Het is ook nog eens lief voor onze planeet! Een groot deel (80%) van de producten zijn lokaal geproduceerd en gemaakt van duurzame stoffen. Linnen en organisch katoen zijn onder andere gebruikt voor deze allereerste interieurlijn van Mango. De hoeveelheid items is bescheiden, maar daar komt vast en zeker in de toekomst verandering in. Wij voorspellen dat de collectie een succes wordt!

De interieurlijn bestaat voornamelijk uit textielproducten voor de bad- en slaapkamer. Daarnaast biedt Mango sierkussentjes, kaarsen en geurstokjes aan. Als kers op de taart is er ook nog homewear: pyjama's, ochtendjassen én super comfortabele slippers.

Dit zijn mijn vijf favorieten! Bewonder en shop de hele collectie hier.

Geruit linnen dekbedovertrek

Gestreept gastendoekje van organisch katoen

Set van katoenen hoezen met vichyruit

Kaars La Promesse Du Jasmin

Gewatteerde katoenen schoenen

Beeld: Mango
Deel dit artikel
Back to top