Interior

Heerlijk snoeperig: Crisp Sheets komt met marshmallow bed, nachtkastje en meer!

Heerlijk snoeperig: Crisp Sheets komt met marshmallow bed, nachtkastje en meer!

Hebben, hebben, hebben! Interieur- en beddengoedmerk Crisp Sheets heeft vorige week zijn nieuwste collectie gelanceerd. De bekoorlijk uitziende collectie genaamd, ‘The Marshmallow Room’, is nu exclusief online te koop via Crispsheets.com.

Het Amsterdam-based merk is voornamelijk bekend van het buitengewoon heerlijke beddengoed. Echter, veroveren ze nu onze gehele slaapkamer met de nieuwste slaapkamercollectie. Deze bestaat namelijk uit een bed, nachtkastjes, nachtlampjes en vloerkleden. Alle gebaseerd op zowel de vorm als het kleurpallet van een – je raadt het al – de marshmallow.

Zowel het Marshmallow-bed en de Marshmallow-nachtkastjes zijn ontworpen door oprichtster Lara en handgemaakt door een Nederlandse houtbewerker. Beide items zijn gemaakt van massief hout en het bed komt ook nog eens in verschillende maten. Crisp Sheets heeft ter inspiratie voor de bedcollectie gekeken naar de Mario Bellini Camaleonda bank voor B&B Italia.

Net zoals de nachtkastjes kan het bed worden gespoten in de kleur crème, babyblauw of lila. Het bed is te koop voor € 3.200 en de nachtkastjes voor €955.

De drie kleden uit de collectie zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en gemaakt door ambachtslieden in Casablanca. De prachtige prints combineren goed met het marshmallow kleurenpallet. De vloerkleden zijn te bestellen in een zandkleur, babyblauw of crème. Het kleed ligt voor €750 in jouw slaapkamer

Forever Studio x Crisp Sheets

Om je kamer helemaal af te maken heeft Forever Studio nog nachtlampjes genaamd ‘Crush Light’ ontworpen. De lampjes komen in drie verschillende prints en zijn gemaakt van hars. Je kunt het natuurlijk ook op je bijzettafel in de woonkamer zetten, zowel horizontaal als verticaal. Voor een ‘Crush Light’ betaal je €575.

De slaapkamercollectie is nu te koop op Crispsheets.com. 

Beeld: Crisp Sheets
Deel dit artikel
Back to top