Fashion

& Other Stories x mode icoon Rejina Pyo: co-labcollectie

& Other Stories x mode icoon Rejina Pyo: co-labcollectie

OMG! De co-labcollectie van & Other Stories is dit seizoen met modeontwerper Rejina Pyo. Ze is dé rijzende ster van de Londense modescene en onwijs geliefd bij veel influencers. Wees er snel bij vandaag (klik hier) want wij voorspellen dat de collectie hard zal gaan!

De collectie, die is geïnspireerd door de kracht en creativiteit van vrouwen in hun drukke leven, bevat toegankelijke, draagbare en kwalitatief hoge items. De vormen, kleuren, texturen en materialen zijn geïnspireerd op de natuur.

Rejina: “Met deze co-lab wilde ik een toegankelijke en multifunctionele collectie creëren, maar het belangrijkste voor mij was om deze collectie te maken van een combinatie van duurzaam geproduceerde en hoogwaardige materialen.” 

Wat dus bijzonder is aan de collectie, is de manier waarop de items zijn gemaakt. Zo zijn alle  tien de kledingstukken gemaakt van biologisch katoen of hoogwaardige zijdemixen. Persoonlijk vallen mij de prachtige verschillende silhouetten en verrassende naden op. Het zijn tijdloze en veelzijdige items die draagbaar zijn tijdens veel verschillende gelegenheden. Eén ‘volwassen’ collectie zou je kunnen zeggen.

De Rejina Pyo co-lab-collectie wordt gelanceerd in geselecteerde & Other Stories winkels en op Stories.com op donderdag 15 april 2021. Je kunt de collectie nu hier al preshoppen.

Beeld: & Other Stories
Deel dit artikel
Back to top