Interior

Felle patronen en kleuren: Diane von Furstenberg x H&M Home

Felle patronen en kleuren: Diane von Furstenberg x H&M Home

Can I get a whoop whoop? H&M HOME heeft weer een nieuwe designersamenwerking voor ons klaar staan. Deze keer met de iconische modeontwerpster Diane von Furstenberg. Haar unieke stijl in combinatie met het Zweedse modemerk stelt ons zeker niet teleur!

Diane staat bekend om haar creatieve benadering van kleuren en patronen. Zo zijn haar meeste patronen geïnspireerd op de natuur. Haar bekendste kledingstuk is de wikkeljurk die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1974.

De interieurcollectie bestaat voornamelijk uit vazen, geurkaarsen, kussens, plaids, potten, posters en schaaltjes. De samenwerking tussen Diane von Furstenberg en H&M HOME moedigt de wereld aan om zicht uit te drukken in hun ruimte en de leiding te nemen over hun interieur.

De eye-cathing items zijn allemaal bedrukt met opvallende prints of felle kleuren – gekozen door Diane haarzelf. De prints verschillen van een roze-oranje zebrapatroon tot een zwart-witte luipaardprint tot een lippenprint.



“Mijn geheime wens voor de collectie is dat een van de stukken zich zal verstoppen in de intimiteit van je leven en je interieur. En als je ernaar kijkt, zal het naar je knipogen en zul  je aan mij denken,” aldus Diane von Furstenberg.

Het is een onwijs frisse en vrolijke collectie waar wij zeker wel items van willen hebben. De Diane von Furstenberg X H&M HOME designer interieurcollectie is vanaf 16 april te vinden op Hm.com en in geselecteerde H&M winkels.

Beeld: H&M HOME
Deel dit artikel
Back to top