Lifestyle

Je zou nooit zeggen dat deze overheerlijke chocolade vegan is

Je zou nooit zeggen dat deze overheerlijke chocolade vegan is

Gezond leven is voor mij belangrijk maar dat betekent niet dat ik een groot scala aan dingen laat. Genoeg goede voedingsstoffen binnen krijgen, staat bij mij hoog op de agenda maar daarnaast eet ik graag rood vlees, drink ik volle melk en houd ik wel van een patatje en andere slechte dingen zo nu en dan.

Chocolade is ook één van mijn zwaktes en ik kan binnen no time een hele reep opeten. Helaas is genieten van chocolade niet voor iedereen een optie omdat ze bijvoorbeeld allergisch zijn voor koemelk of ervoor hebben gekozen om vegan te eten. Ik wist wel van het bestaan van vegan chocolade af maar echt enthousiast over het idee, was ik niet (en daar ben ik echt niet de enige in). Totdat ik de nieuwe chocoladesmaken van Hands Off My Chocolate ging proeven.

Oat Cookies & Caramel en de Caramel Seasalt van Hands Off My Chocolate doen niet onder voor normale repen chocolade. Sterker nog, de Caramel Seasalt kwam als beste uit een vergelijkingstest van Hands Off My Chocolate toen zij 100 mensen verschillende Caramel Seasalt repen blind lieten proeven. Wij begrijpen wel waarom deze zo in de smaak valt. Dankzij hazelnootpraliné en rijstmelk heeft de reep een heerlijk romige smaak.

Twijfel je? Koop dan de Hands Off My Chocolate Caramel Seasalt bij bijvoorbeeld de Albert Heijn of Jumbo. Mocht je het toch niks vinden, dan kun je hier het aankoopbedrag terug krijgen. 

Beeld: Hands Off My Chocolate & iStock
Deel dit artikel
Back to top