Fashion

Zien: H&M's Studio SS2021 collectie is geïnspireerd op sprookjes

Zien: H&M's Studio SS2021 collectie is geïnspireerd op sprookjes

Naast hebberigmakende samenwerkingen en het normale assortiment van H&M, brengt de Zweedse modeketen twee keer per jaar hun eigen Studio collectie uit; dit is misschien wel de meest fashion forward lijn van het merk. Afgelopen Copenhagen Fashion Week werd de nieuwste getoond en het was weer een hele bijzondere.

De collectie werd vanwege corona online gepresenteerd en dit is wat je kan verwachten. 

Reizigers en mythische zeedieren

De collectie is geïnspireerd op avonturen, sprookjes en fantasieverhalen die plaatsvinden in de zee. Moa Bartling, de printdesigner bij H&M, legt uit dat de prints op de items het verhaal van "reizigers en (mythische) zeedieren" vertellen. De items hebben opvallende kleuren of neutrale tinten. Het kleurenpalet representeert de diepte van de zee en de items met franjes doen denken aan zeewier en octopusarmen. Het is een uitgebreide collectie met, onder andere, excentrieke accessoires, vegan laarzen en een paar zomerse sandalen. Hieronder zie je onze favorieten. De items zijn beschikbaar vanaf 18 februari via HM.com.

Schatten uit het verleden

H&M wil dat wij in het diepe duiken en parels gaan (her)ontdekken. Op het platform Sellpy, biedt H&M in Nederland een exclusieve selectie aan van archiefstukken uit vorige Studio-collecties. Heb jij nog een H&M Studio item van voorgaande jaren? Combineer deze dan met een nieuwe SS21-parel.

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top