Interior

10 x eenvoudige opbergoplossingen om voor eens en voor altijd georganiseerd te zijn

10 x eenvoudige opbergoplossingen om voor eens en voor altijd georganiseerd te zijn

De tijd is voorbij dat we uren door ons kastje aan het rommelen zijn om dat ene kruid te vinden. Vanaf dit jaar gaan we ervoor zorgen dat we een stuk georganiseerder leven. Van een slordige krantenbak tot een koelkast met de meest rommelige en vieze plekken. We willen ervanaf, maar hoe doen we dit zo effectief en snel mogelijk? We kunnen wel dingen gaan opruimen, maar worden we daar ook echt georganiseerder van?

Organiseren kan net zo eenvoudig zijn als het investeren in een paar fijne bakken, manden of kistjes om je spullen in kwijt te kunnen. De eenvoudige oplossingen liggen dichterbij dan je denkt en vandaag kom je daarachter! Op deze manier houd je jouw woning zo netjes en schoon mogelijk.

Benieuwd welke tien eenvoudige opbergoplossingen jouw leven georganiseerder maken? Lees met ons mee en laat je inspireren!

1 van 10

1.  Bewaar verse producten in bakjes

Het zal vaak voorkomen dat je ontzettend veel producten door elkaar in je koelkast hebt staan. Met restjes die je zicht blokkeren, kan het vaak voorkomen dat je andere verse producten over het hoofd ziet. En dat is natuurlijk zonde! Bewaar daarom je verse producten in doorzichtige bakjes om het overzicht te bewaren. Ze helpen niet alleen bij het ordenen, maar zullen je koelkast ook langer schoon weten te houden.

 
1 van 10
Beeld: IKEA
Deel dit artikel
Back to top