Haarverzorging

Met deze 3-daagse bootcamp krijg jij het volume in je haar terug

Met deze 3-daagse bootcamp krijg jij het volume in je haar terug

Dit is niet de typische bootcamp die je misschien wel gewend bent. Nee, de push-ups en jumping jacks ruilen we dit keer in voor een sterkere en gezondere dos haar. Thank god! Aangezien we veel tijd thuis doorbrengen en voorlopig weinig mensen fysiek zien, is dit een supergoed moment om je eventuele haarproblemen op te lossen.

Met deze eenvoudige routine voor thuis, heb je maar drie dagen nodig om je haar weer een complete boost te geven. Wil jij graag jouw olieachtige roots en doffe punten kapsel redden, maar is een droogshampoo niet goed genoeg? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je om het jouw haren een boost te geven!

Ook zo benieuwd hoe je jouw lokken opnieuw kan laten stralen en het haar volume terugkrijgt? Lees dan snel mee en laat je dos haar verwennen!

Sidenote: houd deze routine langer aan, wanneer je denkt dat dit nodig is voor je haar. Denk hierbij aan wekelijks, tweewekelijks of misschien wel maandelijks.

1 van 3

Dag 1: detox je hoofdhuid

Wat heb je nodig: volumeshampoo, conditioner, haarolie en toverhazelaar.

 

Kies voor een shampoo die over een volumegevende formule beschikt. We beginnen deze bootcamp namelijk met een schone lei, dus zetten we alles op alles om de hoofdhuid op de juiste manier te verzorgen. Belangrijk om te weten is dat het geen zin heeft om voedende producten te gebruiken als ze niet eens je hoofdhuid bereiken. Zorg er daarom te allen tijde voor dat jij je volledige haardos wast tot aan de haaraanzet! Laat daaropvolgend een conditioner intrekken.

Vervolgens probeer je met behulp van een hoofdhuidbehandeling alles te ontgiften en de eventuele ophopingen te verwijderen. Hiervoor gebruik je haarolie. Masseer 1 á 2 druppels goed in op je hoofdhuid. Breng daarna wat toverhazelaar aan om de olieproductie en biotine te normaliseren en een gezonde haargroei te stimuleren. 

1 van 3
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top