Beauty

Dit zijn de 5 meest populaire beauty zoekopdrachten van 2020 bij Google

Dit zijn de 5 meest populaire beauty zoekopdrachten van 2020 bij Google

De pandemie dwong ons in 2020 om veel thuis te zitten en daarnaast waren winkels en restaurants voor een deel gesloten. De joggingbroek kwam uit de kast en beauty leek (noodgedwongen) op een lager pitje te staan. Niemand zal jou de hele dag gaan zien - op een paar online meetings na - dus waarom zou je jezelf helemaal opdoffen?

Toen we het toch een aantal maanden zonder beautysalon moesten stellen, brak er een lichte paniek uit: "maar ik moet nu écht naar de kapper!". Dus wat doe je wanneer alle zaken gesloten zijn, maar jij wel graag jouw kapsel een upgrade wilt geven? Precies, je gaat zelf met de schaar in de weer. Het enige probleem is natuurlijk wél dat jij géén idee hebt hoe je dit eigenlijk moet aanpakken. Gelukkig hebben we daar Google voor: deze redder in nood kan ons alles 'haarfijn' uitleggen.

Ben jij ook zó benieuwd welke beauty zoekopdrachten opvallend vaak gebruikt zijn in 2020? Lees dan snel verder en wij laten jou de hoogtepunten van dit jaar zien. Van nieuwsgierige tot regelrecht paniekerige zoekopdrachten, er zit van alles tussen!

1 van 5

1. Hoe mannenhaar thuis te knippen?

Mannenhaar is over het algemeen lastiger om te knippen dan vrouwenhaar. Zeker wanneer jouw vriend, broer, vader of opa vraagt om een wat kortere coupe in een bepaald model. Er zijn in dat geval twee scenario's: of je knipt het per ongeluk verrassend goed of je had naderhand gewild dat hij jou niet zou vertrouwen, zodat dit nooit was gebeurd. Dat laatste was vast vaak het geval. Als je (in de toekomst) toch niet kan wachten om naar de kapper te gaan, dan hebben we hierbij een kleine tip: koop in ieder geval een goede kappersschaar! Goed gereedschap scheelt een hoop.

via GIPHY

1 van 5
Beeld: Photo by Curology on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top