Haarverzorging

Dit goedje wil je gebruiken om gezonde en glanzende manen te krijgen

Dit goedje wil je gebruiken om gezonde en glanzende manen te krijgen

Zijn jouw lokken dof en droog omdat het weer kouder aan het worden is? Wij kennen het. Je haren zijn één van jouw belangrijkste visitekaartjes, dus het is zonde als jouw manen hun glans verliezen tijdens de winterdagen. Daarom hebben wij de perfecte oplossing om jouw lokken weer te laten stralen. Ben je benieuwd wat het is? Lees dan snel verder. 

Het is namelijk: avocado- olie. Jawel, de superfood zorgt niet alleen voor dat onze smaakpapillen blij zijn maar het is ook een wondermiddel voor ons haar. Wat zouden we toch zonder avocado moeten? Lees hier meer over de voordelen van het gebruiken van avocado-olie en waarom je het meteen zou moeten gebruiken. En kijk meteen naar de DIY tips om zelf een avocado-olie te maken. Lees je mee? 

1 van 4

Fast facts 

De belangrijkste voordelen van avocado-olie is dat het de hoofdhuid kalmeert en beschermt tegen UV-straling en milieuverontreinigende stoffen. Over het algemeen is avocado-olie geweldig voor de meeste haartypes, omdat het diep in de hoofdhuid doordringt (perfect voor beschadigd haar). Je kunt avocado-olie twee keer per dag gebruiken, 's ochtends en 's avonds. 

1 van 4
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top