Lifestyle

Mariah Carey heeft een heerlijke kerstverrassing voor jou!

Mariah Carey heeft een heerlijke kerstverrassing voor jou!

Denk je aan kerstmis, dan denk je aan Mariah Carey. Al ruim van te voren staat bij ons kerstmuziek aan omdat het uitkijken naar de feestdagen misschien nog wel leuker is dan de kerst zelf. All I Want For Christmas Is You komt steevast een paar keer voorbij.

Ook zo dol op kerstmuziek en Mariah Carey? Dan heeft Apple TV+ iets heel leuks voor jou. De streamingsdienst komt namelijk met een kerstspecial - genaamd Mariah Carey's Magical Christmas Special - met de zangeres in de hoofdrol. Er is een crisis op de noordpool en wie kan er nou beter voor zorgen dat de feestelijke sfeer weer terugkeert dan de koningin van kerstmis herself?

Gelukkig hoeft ze het niet helemaal alleen te doen. Santa's goede vriendin krijgt hulp van sterren als Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris om spetterende optredens neer te zetten. Ook haar kinderen Moroccan en Monroe hebben een rolletje in de special gekregen. 

Mariah Carey's Magical Christmas Special gaat vanzelfsprekend gepaard met een soundtrack. De single 'Oh Santa' en bijbehorende video zullen op 4 december gereleased worden. Voor dit nummer schakelde Mariah hulp in van Ariana Grande en Jennifer Hudson. We hebben het nummer nog niet gehoord maar zijn bij voorbaat al fan, dat begrijp je. 

Op 4 december verschijnt Mariah Carey's Magical Christmas Special exclusief op Apple TV+ en ook de soundtrack zal dan via Apple Music te luisteren zijn. Lid van een andere streamingdienst? Vanaf 11 december kun je daar de muziek beluisteren. 

Beeld: Apple
Deel dit artikel
Back to top