Interior

Dit zijn 5 redenen waarom jij een ronde eettafel zou moeten nemen

Dit zijn 5 redenen waarom jij een ronde eettafel zou moeten nemen

De plek waar je als gezin samenkomt en echt even quality time met elkaar besteedt, is de eettafel. Wat de samenstelling van jouw huishouden ook is, aan de eettafel vinden de gesprekken plaats en geniet je van het samenzijn met (als het even mee zit) heerlijk eten binnen handbereik.

Op de één of andere manier was de rechthoekige eettafel de standaard in de eetkeuken of kamer. Waarom eigenlijk? Het hebben van een ronde eettafel heeft namelijk echt wel haar voordelen. Ben jij nog aan het twijfelen over of je een ronde eettafel moet nemen of niet? Dit is waarom je het wél zou moeten doen.

1 van 6

1. Er zijn geen hoeken

Duh, denk je misschien maar het gevolg hiervan is dat je op elke plek van de tafel kunt gaan zitten. De kans dat je langs iemand moet schuiven om van tafel te gaan, is hierdoor ook verleden tijd. Er zijn een hoop ronde tafel met één poot in het midden waardoor irritante tafelpoten geen issue meer zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat jezelf hard stoten aan de tafel nu praktisch onmogelijk is.

1 van 6
Beeld: HK Living
Deel dit artikel
Back to top