Lifestyle

Dit zijn de leukste kerstfilms om in 2020 te kijken

Dit zijn de leukste kerstfilms om in 2020 te kijken

Er valt uiteraard genoeg te zeggen over het jaar 2020, maar Netflix is (gelukkig) vrijwel helemaal hetzelfde gebleven! En daar zijn wij erg blij mee, het biedt vaak toch even een 'mini-ontsnapping' aan de werkelijkheid. Daarbij is het natuurlijk bijna kerst, wat betekent dat we weer heerlijke kerstklassiekers mogen kijken. Heerlijk relaxen met een kop thee (of glas wijn) onder een dekentje en een marathon houden van kerstfilms. Klinkt als muziek in de oren, right

Daarom hebben wij voor jou de leukste kerstfilms van dit jaar op een rijtje gezet. Het is een leuke mix van de nieuwste films gecombineerd met wat klassiekertjes, die natuurlijk niet kunnen missen in deze lijst. Ben je benieuwd naar de films? Lees dan snel verder! 

1 van 11

Holidate 

We beginnen deze lijst met een hele nieuwe film. Deze kerstfilm verscheen heel recent op Netflix, en is nu al een echte topper onder de kerstfilms. In deze film zie je het leven van twee singles die elkaar tegenkomen in een shopping mall. Zij vinden het allebei vervelend om 'single' te zijn tijdens de feestdagen en spreken daarom met elkaar af om elkaars 'holidate' te worden. Je raadt het vast al, dat wil zeggen dat zij elkaars date zijn tijdens de feestdagen. Hierdoor ontmoeten zij elkaars families en maken zij veel leuke dingen mee samen. Wat denken jullie, worden ze uiteindelijk verliefd op elkaar? Who knows....?

1 van 11
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top