Fashion

Hebben! H&M's nieuwste designersamenwerking is nu te shoppen!

Hebben! H&M's nieuwste designersamenwerking is nu te shoppen!

Met wie heeft H&M eigenlijk niet een samenwerking gehad? Een hoop grote modehuizen en designers hebben ooit de handen ineengeslagen met het Scandinavische modemerk. Nu is de jongste collab in de winkels en online te verkrijgen.

Misschien doet The Vampire's Wife niet direct een belletje bij je rinkelen maar als we zeggen dat celebrities als Alexa Chung, Kate Middleton, Chloë Grace Moretz, Sienna Miller en Dakota Johnson met jurkjes van het merk zijn gespot, ben je vast wel geïnteresseerd. 

The Vampire's Wife werd opgericht door ontwerpster, model en muse Susie Cave en is dankzij haar prachtige pasvorm en glamorous details een favorietje bij iedereen die van mooie jurken houdt. Voor de samenwerking met H&M is er gebruik gemaakt van materialen die op een duurzame wijze verkregen zijn. Dit is absoluut een pluspunt voor ons!

Naast jurkjes bestaat de collectie van The Vampire's Wife ook uit accessoires zoals sieraden, een tas en wanten. Dol op kragen? In The Vampire's Wife x H&M collab zit ook een prachtige witte kraag die je met een hoop tops en jurkjes kan combineren voor een extra wow-factor.

Bewonder de collectie hieronder en klik op jouw favoriet om deze te bestellen. Tip: dit zijn natuurlijk perfecte items om te dragen tijdens de feestdagen!







Fluwelen mini-jurk bij Hm.com


Fluwelen jurk met strik bij Hm.com


Kanten mini-jurk bij Hm.com


Kanten cape bij Hm.com


T-shirt met print bij Hm.com


Grote kraag bij Hm.com


Kanten lange jurk bij Hm.com


Shopper met kantdesign bij Hm.com


Grote zonnebril bij Hm.com


Set van 5 ringen bij Hm.com


Fleece wanten bij Hm.com

 

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top