Gezichtsverzorging

Zo zorg jij voor een healthy winter glow

Zo zorg jij voor een healthy winter glow

Winter is coming en dat betekent dat jij weer extra goed moet zorgen voor jouw velletje. Merk jij meteen aan jouw huid dat het droger is zodra het wat kouder begint te worden? Dit is heel logisch.

Vaak haalt de zomer het beste in jouw huid naar boven en heb je (bijna) altijd een mooi gebruinde en glowy skin. De winter zorgt juist vaak voor een droge en doffe huid. Dit is natuurlijk niet de bedoeling: jouw velletje moet no matter what kunnen stralen. 

Naast een droge huid, kun je in de winter ook meer last hebben van puistjes en andere huiduitslag. Het lijkt wel alsof je huid helemaal in paniek raakt van de temperatuurverschillen en dat is ook niet zo gek. Ben jij benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw huidje ondanks de koude wintermaanden nog steeds straalt? Wij geven je wat tips! 

Stay hydrated 

Om de koude maanden door te komen, is het erg belangrijk om je huid gehydrateerd te houden. Doe dit met een vochtinbrengende crème. Het is belangrijk om deze crème zowel in de avond voordat je gaat slapen, als in de ochtend voor je make-up aan te brengen. 

Voedend masker

Het is me time! Zorg ervoor dat je in de wintermaanden net even wat vaker een spa night houdt, want geloof ons dat heeft jouw velletje nodig. Kies voor een kleimasker of een sheet mask. Heb je last van een droge huid? Kies dan voor een voedende sheet mask, deze werken erg goed tegen droogte. Heb je veel onzuiverheden? Dan kun je beter gaan voor een kleimasker. 

Tan druppels

We moeten het zonnetje de komende maanden helaas gaan missen, dus een mooie natuurlijke tan pakken zit er helaas niet in. Aangezien de zonnebank mega slecht voor je is, en wij dat ook zeker niet aanraden, hebben wij een ander alternatief: zelfbruiningsdruppels. Deze druppels zijn ideaal als je ervoor wilt zorgen dat je toch nog een beetje een kleurtje op je gezicht hebt en er niet bij loopt met een flets gezicht. Doe een druppeltje door je dagcrème en klaar ben je! Thank us later

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top