Lifestyle

Dit zijn 5 corona proof activiteiten om tijdens dit najaar te doen

Dit zijn 5 corona proof activiteiten om tijdens dit najaar te doen

Het is een gekke tijd en corona proof leven wordt al snel als saai gezien. Maar het is juist belangrijk dat we zelf iets leuks proberen te maken van deze tijd. Er zijn namelijk nog genoeg leuke dingen die je kunt doen. Ook al zul je veel tijd binnen doorbrengen, er zijn genoeg dingen die je wél kunt ondernemen. 

Oké, wij snappen ook wel dat het een stuk minder spannend is dan gezellig uitgaan en alle andere dingen die we de komende tijd moeten gaan missen, maar thuis zitten miepen heeft ook weinig zin. Dus probeer één van deze activiteiten gewoon een keer, ze vallen vast in de smaak! En de tijd zal op deze manier een stuk sneller gaan, geloof ons maar. 

Netflix party 

Een ouderwets avondje films kijken is altijd goed toch? Nodig een paar vriendinnen (maximaal 4) uit of kijk met je lover. Overleg van tevoren welke film(s) jullie willen gaan kijken en bingen maar! Zorg ervoor dat je genoeg lekkere snacks hebt gehaald, zodat jullie de hele avond zoet zijn met de leukste films en lekkerste hapjes. Heb je een openhaard? Maak een gezellig vuurtje voor extra sfeer! Super cozy

Game night 

Jawel jawel, haal die oude bordspellen maar weer uit de kast. Nodig vriendinnen of vrienden uit (maximaal 4) en maak er een echte competitie van. Zorg ervoor dat je genoeg spellen hebt die je kunt spelen en houd de score nauwkeurig bij. Verzin een opdracht voor degene die heeft verloren en zorg daarbij uiteraard voor genoeg beeldmateriaal. 

Bios

Er zijn heel veel dingen gesloten, maar we kunnen gelukkig nog steeds een avondje naar de bios. En even better: er mogen maar dertig mensen in een zaal, dus dat is lekker rustig. Dit is dan misschien minder exciting dan uitgaan, maar tijdens een bezoekje aan de bios ben je wel even helemaal in een andere wereld en vergeet je alles om je heen, en dat kunnen we allemaal best gebruiken in deze tijd. 

Escape room

Je kunt tegenwoordig ook online een escape room doen! Hoe leuk is dat? Trommel al je vrienden en vriendinnen bij elkaar en speel met z'n alle de online escape room. Wil je toch liever een echte escape room doen? Dat kan ook, maar dan wel met maximaal vier personen. Vind je dit te weinig? Doe dan mee aan de online escape room! 

Bezoek een museum 

Het is misschien niet iets wat je normaal gesproken regelmatig doet, maar een museum bezoeken is mega leuk! En ook nog eens leerzaam natuurlijk. Ontdek de culturele kant van jezelf en ga erop uit. Je hebt tegenwoordig super veel leuke musea, ook voor kinderen. Ga op internet op zoek naar de leukste en koop kaartjes online. Het enige nadeel is dat je tijdens je bezoek wel een mondkapje moet dragen, maar daar moeten we ook maar aan gaan wennen. 

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top