Lifestyle

Steun de strijd tegen baarmoederhalskanker met deze prachtige armbanden

Steun de strijd tegen baarmoederhalskanker met deze prachtige armbanden

Oktober is borstkankermaand maar er is nog een vervelende ziekte waar wij vrouwen mee te dealen hebben: baarmoederhalskanker. Eva Jinek heeft de handen ineen gesloten met Schaap en Citroen om geld op te halen om de strijd met deze ziekte aan te gaan.

Brilliant Ladies Business Club en Female Cancer Foundation ambassadeur Eva Jinek heeft samen met Schaap en Citroen een collectie armbanden in 18 karaat roségoud ontworpen. Er is keuze uit vijf verschillende designs. Het mooie idee achter het design van de Gift for Life lijn is de vrouwelijke verbondenheid. 

De opbrengst van de armbanden wordt gedoneerd aan de Female Cancer Foundation, een stichting die streeft naar een wereld zonder baarmoederhalskanker. Per armband gaat minimaal 100 euro naar de Female Cancer Foundation en hiermee kunnen maar liefst tien vrouwen in ontwikkelingslanden onderzocht en behandeld worden. 

Die hulp is hard nodig. Baarmoederhalskanker is namelijk te voorkomen en helemaal te genezen wanneer de diagnostisering tijdig plaatsvindt en de behandeling snel wordt gestart. De Female Cancer Foundation (FCF) heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld waarbij vrouwen snel kunnen worden getest en geholpen aan (de voorstadia van) baarmoederhalskanker. De stichting richt zich op vrouwen in ontwikkelingslanden in Azië en Afrika en heeft hier al duizenden vrouwen geholpen. 

Interesse in de armbanden? Klik dan hier voor meer informatie. 

Beeld: Schaap en Citroen
Deel dit artikel
Back to top