Oogmake-up

Dit wordt waarschijnlijk jouw favoriete oogschaduw palette voor de feestdagen

Dit wordt waarschijnlijk jouw favoriete oogschaduw palette voor de feestdagen

De feestdagen zijn op komst en hoewel we elk jaar eigenlijk hiervoor staan te trappelen, is de zin erin nu extra groot. Gezelligheid - op welke manier het dit jaar ook kan - en even uitpakken met fantastische looks staan meer dan ooit op onze agenda.

Met jouw make-up gaat het in ieder geval wel goedkomen als jij de nieuwste Instant Eye Palette van Charlotte Tilbury in je beauty collectie hebt. Sinds 2017 brengt het make-upmerk ieder jaar een nieuw palette met 'kant-en-klare' fantastische oog looks om mee te schitteren tijdens december. Zoals je aan de naam kan zien - Bejewelled Eyes To Hypnotise - haalde de make-up goeroe haar inspiratie voor dit palette uit edelstenen.

Het palette bestaat uit twaalf schitterende kleuren waarmee je natuurlijke talloze looks kan creeren maar er zijn er vier die Charlotte Tilbury zelf aanbeveelt. Happy Glow is en zacht gouden combinatie, voor Love Glow worden roze en rode oogschaduws samengevoegd, bij Dream Glow gaan roze en paars hand in hand en bij Seduce Glow gaat het om brons en bruin. 

Hebben? Het limited edition palette is nu hier verkrijgbaar!

Beeld: Charlotte Tilbury
Deel dit artikel
Back to top