Interior

Een pronkstuk maken van je radiator? Wij geven je wat tips

Een pronkstuk maken van je radiator? Wij geven je wat tips

Een radiator, eigenlijk kunnen we allemaal niet mét - maar zeker ook niet zonder. De koude dagen komen er (helaas) weer aan, dus laten we onze radiator maar omarmen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, hij staat vaak nét jammer in je interieur. Niet getreurd, wij geven je wat tips! 

Het omarmen van je verwarming gaat vast makkelijker met deze tips, wij leren je namelijk hoe je een pronkstuk kunt maken van je radiator. Ben je ook benieuwd? Lees dan snel verder en laat je inspireren. 

Likje verf

Een vrij makkelijke manier - (zoveel hoef je hier niet voor te doen) - is om je verwarming een gezellig kleurtje te geven. Je kunt hierbij helemaal wild gaan, en voor een felle kleur kiezen - maar je kunt natuurlijk ook wat neutraler blijven en gaan voor een kleur die wat mooier in de ruimte past. Een statement maken met je radiator? Ga dan voor zwart! Zwart is lekker tijdloos, en op deze manier geef je direct een hele andere look aan je verwarming en de ruimte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @we_are_soak_ op

Wandplank

Je kunt je verwarming ook juíst meer laten opvallen! Maak van jouw radiator een onmisbaar item in je interieur. Maak een plank(je) net boven je radiator en zet hier de leukste accessoires op. Denk aan kaarsen, een vaas, een mooi boek, een fotolijst en ga zo maar door. Op deze manier is het tevens niet nodig om je verwarming te verbergen, de aandacht wordt namelijk meer gevestigd op de accessoires dan op de radiator zelf. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Belen Imaz (@belenimaz) op

Vintage vibe 

Ben jij gek op vintage? Trek deze stijl dan door naar je radiator! Je kunt je verwarming op verschillende manieren voorzien van een vintage look, bijvoorbeeld door de verf eraf te schuren. Of heb je thuis een wat oudere radiator met ornament versieringen? Nog beter zelfs! Laat deze dan nóg meer shinen door ze een kleurtje te geven, denk bijvoorbeeld aan goud of koper. Zo creëer je een vintage vibe met je antieke verwarming. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @we_are_soak_ op

Gezellig hoekje 

Heb jij een radiator aan het raam? Dan kun je een heel leuk hoekje creëeren! Bouw een stevige constructie om je verwarming heen (of koop een bankje wat hoog genoeg is) en kleed het hoekje aan met leuke kussens en andere accessoires. En voilá: je hebt een heel knus hoekje van je 'lelijke' radiator gemaakt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Westwing (@westwingnl) op

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top