Beauty

Dit zijn de nagellak trends van herfst 2020

Dit zijn de nagellak trends van herfst 2020

Als er iets is wat het hele jaar door kunt dragen, is het nagellak. Het is uiteraard wel leuk om je nagellakkleuren aan te passen aan de verschillende seizoenen. Daarom geven wij je een kijkje op de nagellak herfsttrends van 2020. 

Naast de neutrale herfstkleuren, zoals navy en bruin, zijn de fellere kleuren als rood, blauw en groen ook in dit najaar. Hieronder geven wij je genoeg inspo om de rest van de herfst zoet te zijn met verschillende kleurtjes, dus lakken maar! 

Nude tinten 

Vooral de grijs/beige en roze nude tinten zijn helemaal in voor op de nagels. Dit geeft een frisse look en is flatterend voor elke huidskleur. Daarnaast passen deze kleuren perfect bij het druilerige herfstweer, maar ook bij de heerlijke nazomerse dagen. Met deze nagellakkleuren kun je dus niet snel fout zitten, super handig! 

Marineblauw

Wil je voor een wat donkerdere tint gaan? Dan is marineblauw een goede optie! Het is niet zoals de 'standaard' zwarte kleur, maar nét weer even iets anders. Marineblauw is donker genoeg om op te vallen, maar een stuk positiever dan zwart. Een stukje positiviteit staat iedereen goed!

Chocoladebruin 

Deze kleur is de ultieme herfstkleur van 2020. Chocoladebruin komt niet alleen voor in de modetrends, maar ook in de nagellak trends. Een echte musthave voor in je collectie dus! 

Donkerroze 

Roze en paars hebben precies de goede tonen om op te vallen zonder te fel te zijn deze herfst. Wil jij je outfit wat meer kleur geven? Dan is donkerroze op je nagels een top idee. Funk it up

Donkergroen

Net genoeg om een statement te maken, maar toch ingetogen. Dat is de kleur donkergroen op je nagels. Dat klinkt toch als de perfecte combinatie? Wat deze nagellak look nóg leuker kan maken, is een combinatie van verschillende tinten donkergroen op je nagels. Zo creëer je een unieke look. 

Helder rood 

Rood op je nagels is (bijna) altijd goed. Deze traditionele kleur kan zowel chix als casual zijn, maar bovenal is de kleur erg vrolijk. Een portie vrolijkheid kunnen wij allemaal wel gebruiken in deze tijd. 

Lila 

Deze kleur hebben we afgelopen zomer heel veel gespot en kunnen wij in de herfst zeker ook weer gaan terugzien. Met een lila kleur nagellak maak jij je outfit in één keer vrolijk en kleurrijk. Een kleine aanpassing die veel verschil kan maken. 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top