Interior

Nieuw kleurtje in huis? Dit is de trendkleur voor 2021 volgens Flexa

Nieuw kleurtje in huis? Dit is de trendkleur voor 2021 volgens Flexa

Kleur heeft, net als geur, een grote invloed op jouw mood. Hoe jij je huis invult qua tinten is dus erg belangrijk. Eens in de zoveel tijd de muren een fijn nieuw tintje geven, zorgt voor een grote verandering zonder dat je daar veel geld neer hoeft te tellen. Ideaal dus!

Qua kleuren zijn er natuurlijk trends en je hoeft echt niet elke te volgen. Eéntje die wij altijd wel interessant vinden, is de kleur van het jaar van Flexa. Dit jaar kozen zij voor Brave Ground: een versterkende tint die draait om natuur en eenvoud. Het is een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en tegelijkertijd een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis.

Die kleur komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, er zit echt een theorie achter. Volgens Flexa gaan we komend jaar kijken naar wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Het vergt moed om verandering te omarmen en onze huizen bieden hierbij een solide, ondersteunende basis voor creativiteit.

Brave Ground is een hele neutrale kleur die super veelzijdig is. Om het voor jou makkelijk te maken om de tint te matchen, heeft Flexa vier kleurenpaletten samengesteld met Brave Ground als basis. 

Liever niet je muren verven? Shop dan leuke interieuraccessoires in een soortgelijke tint.

 

Trust 

Timeless

Expressive

Earth

Beeld: Flexa
Deel dit artikel
Back to top