Lifestyle

Dit zijn de origineelste en fijnste kerstcadeaus voor vrouwen

Dit zijn de origineelste en fijnste kerstcadeaus voor vrouwen

Natuurlijk zijn we dol op de zomer. Het heerlijke weer en de luchtige kleding maken ons vrolijk. Waar we eigenlijk nog meer naar uitkijken en dus stiekem ook van houden, zijn de maanden oktober, november en december. Waarom, vraag jij je misschien af. Allereerst omdat we dol zijn op najaarsmode maar vooral omdat de feestdagen er dan aankomen!

Tijdens de kerstdagen geniet je niet alleen van lekker samenzijn met je geliefdes en heerlijk eten, waarschijnlijk voorzie je de belangrijkste mensen in je leven ook van een cadeautje of twee. Helaas is het lang niet altijd even makkelijk om te bedenken wat je aan iemand kunt geven. Ook wij vrouwen kunnen aardig lastig zijn als het aankomt op presentjes - wat voor de nodige stress kan zorgen.

Wil jij je goed voorbereiden en nu al een heel leuk én origineel kerstcadeau voor die belangrijke vrouw in je leven bedenken? Dan helpen we je graag een handje. 

Het beautyproduct van haar dromen

Die mascara die ze elke dag draagt, die heeft ze waarschijnlijk al lang en breed op voorraad voordat die andere op is. Dat cadeau geven, is dus niet echt leuk. Waar je haar wél heel blij mee kunt maken, is iets wat ze eigenlijk niet voor zichzelf koopt omdat ze het niet per se direct nodig heeft of ze het misschien wel wat te decadent vindt. Denk hierbij aan een luxe lippenbalsem of een niche parfum waar ze altijd even aan wil ruiken wanneer je met haar aan het shoppen bent.

Een 'handigheidje'

Een goed cadeau komt lang niet altijd met een hoog prijskaartje. Denk hierbij aan iets wat bijvoorbeeld heel handig is maar waar je misschien niet direct aan gedacht hebt. Is ze altijd haar sleutel kwijt? Dan is een keyfinder echt iets voor haar. Heeft ze talloze make-up spullen? Ga dan op zoek naar een organiser die niet alleen handig is maar er ook nog mooi uitziet. 

Een mooi en comfortabel dekentje

Wij vrouwen zijn vaak een stelletje koukleumen: als we op de bank kunnen wegkruipen met een kop thee en een heerlijk dekentje, dan staat dat gelijk voor ons met tot rust komen. Heeft die leuke vrouw in jouw leven geen dekentje of eigenlijk alleen maar een exemplaar waarmee je niet gezien wilt worden? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Er zijn genoeg fijne en mooie exemplaren te koop voor een paar tientjes. 

Groen

Er is weinig waar we zo blij van worden als groen. Sterker nog, we hebben steeds liever planten en bloemen in huis omdat het ons dichter bij de natuur laat voelen en rust geeft. Heb jij een groenliefhebber in jouw omgeving? Koop dan eens een mooie plant mét pot als cadeau. En heb je al eens gedacht aan een abonnement op een bloemenservice? Er zijn meer opties dan je denkt. 

Een belevenis

Herinneringen maak je het liefst samen en bij voorkeur met iemand waar je dol op bent. Wil jij een vrouw die je lief hebt in de watten leggen? Ga dan iets leuks met haar doen. Of het nou een afternoon tea of een bezoek van een paar uurtjes aan een game hall is: er is voor ieder wat wils. 

Beeld: Photo by Roberto Nickson on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top