Lipstick

Dit zijn de 5 grootste lipsticktrends van herfst 2020

Dit zijn de 5 grootste lipsticktrends van herfst 2020

De zomer is langzaam voorbij aan het gaan en dat betekent dat we de korte shorts en jurken weer omruilen voor stijlvolle lange jassen en hippe boots. Onze outfit maken we helemaal af met de tofste liptinten uit de herfstcollectie. Maar wat zijn nou de liptrends van herfst 2020? 

Met de jaren '90 in ons hoofd, duiken we terug in het verleden. Liptrends uit de 90's komen weer helemaal terug en de felle kleuren die in de herfst veel gedragen gaan worden, staan symbool  voor vrijheid en positiviteit in deze moeilijke periode. Dit betekent dus ook dat de metallic liptinten weer de beautycase uit mogen. En ook oranje en bruine tinten, ja je leest het goed, worden weer helemaal in! Kijk je mee? 

Bruin 

Wie houdt er nou niet van chocolade? De tint van chocola op je lippen, komt helemaal terug en past precies bij de kleur van de herfst. Chocolade niet jouw tint? Dan is de kleur van pinda's, toffees, pruimen en cognac ook mogelijk. En ook bruine lipgloss wordt weer helemaal in! Kies de kleur bruin die het beste bij je past en je bent helemaal klaar voor de herfst. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) op

Sinaasappeloranje

Mooi oranje is niet lelijk en komende herfst zullen we deze kleur ook weer op de lippen terug zien. De jaren '90 zijn zoals gezegd weer helemaal terug en dat zie je ook aan veel lippenstiftkleuren, zoals bijvoorbeeld het oranje. De kleur is wel wat gewaagder, maar het zal veel mensen heel goed staan. Met deze herfstige tint loop je er helemaal trendy bij. Durf jij het aan? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) op

Diep oranjerood

Oranje jou te heftig? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Omdat het rood gemixt is met oranje, komt de het niet zo fel over en kan je 'm makkelijk overal naar toe dragen. Als je niet zo'n gewaagde lippenstift wilt op je lippen, maar toch wil opvallen, is dit de lippenstift die je moet hebben deze herfst. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Red Lipstick Monster (@redlipstickmonster) op

Bordeauxrood

Een klassieker en ook deze herfst kunnen we niet zonder. En als kers op de taart hoef je bij deze lipkleur niet heel veel make-up te dragen, omdat de lippenstift al heel opvallend is, maar dit kan natuurlijk wel als je het op de juiste manier doet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) op

Paars

Wees niet bang, naast pimpelpaars zijn er een hele boel variaties op deze kleur. Kies deze winter voor een mooie rood- of rozeachtige variatie. Het is iets minder gedurfd maar het past wel perfect bij de herfst. Wil je het toch liever iets gewaagder aanpakken, in de trendy jaren '90 stijl bijvoorbeeld, ga dan voor metallic paars. Het kan allemaal deze herfst, dus laat je niet tegenhouden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) op

 
Beeld: Photo by Laura Chouette on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top