Fashion

5 x items onder 70 euro waar wij deze week blij van worden

5 x items onder 70 euro waar wij deze week blij van worden

Hoewel wij er van overtuigd zijn dat het een goede zaak is om te investeren in items waar je lang plezier van zal hebben, is het ook fijn om zo nu en dan eens jezelf in de watten te leggen met behulp van iets wat een meer betaalbaar prijskaartje heeft.

Zeventig euro is zo'n bedrag waar je niet wakker van kan liggen als je daarvoor iets koopt maar wat wel nog genoeg is om wel iets leuks op de kop te tikken. Wij gingen op zoek naar vijf items waar wij deze week ons geld aan uit zouden geven als we een budget hadden van zeven tientjes.

1. De bloemetjesjurk

Als je hier niet blij van wordt, dan weten wij het ook niet meer. Geel én bloemetjes gegoten in een jurk met een fijne lengte. Combineer 'm net als het model op de foto met cowboy boots of steek je voeten een een paar comfortabele sandaaltjes. De zomer is van jou in deze zeer betaalbare maar mooie jurk!


Warehouse midi-jurk met bloemetjesprint bij DeBijenkorf.nl

2. Adidas sneakers

Wit is vaak de eerste tint waar mensen naar grijpen als ze sneakers uitkiezen. Waarom is dat eigenlijk zo? Zwarte sportschoenen zijn eigenlijk een stuk praktischer. Deze exemplaren van Adidas blijven niet alleen langer 'fresh' door hun donkere kleurtje, maar zijn ook nog eens mooi. En dankzij het sale prijskaartje worden ze alleen nog maar aantrekkelijker om in het digitale winkelmandje te gooien. 


Adidas Originals Falcon Sneakers met leren details bij DeBijenkorf.nl

3. De perfecte linnen top

Deze linnen top van Selected Femme is echt een fijne summer essential. Door het luchtige stofje voel jij je comfortabel en dankzij het prachtige zachte tintje staat het bij vrijwel alle kleuren die jij in de kast hebt liggen. Geloof ons, hier zal je jaren plezier van hebben en dat voor een heel fijn prijskaartje.


Selected Femme Malvina top in linnenblend bij DeBijenkorf.nl

4. Armband met rode details van Anna + Nina

Dit vergulde armbandje met rode kraaltjes zal elke zomerse outfit een chique touch geven. Draag 'm met jouw andere favoriete bandjes of combineer 'm met een paar statement oorbellen en een fijn kettinkje met een leuk hangertje.

Anna + Nina Fou d'Amour Armband verguld bij DeBijenkorf.nl

5. De rieten tas

Deze tas doet heel erg denken aan een exemplaar van Loewe maar als je daar het geldt niet voor over hebt, is deze van Mango een hele goede tweede keuze. Neem jouw essentials erin mee als je deze zomer de deur uitgaat. Je hebt dankzij deze buidel sowieso een leuke zomerse look in een handomdraai. 


Mango Toscana schoudertas van Stro bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top