Haarverzorging

Met deze haarkleuren zit jij deze zomer goed

Met deze haarkleuren zit jij deze zomer goed

Als je haar maar goed zit. Toch? Naast de manier waarop jij je lokken styled of deze geknipt zijn, speelt haarkleur natuurlijk een grote rol. Of je nou dol bent op de kleur die je van nature hebt of je juist regelmatig je coupe een nieuwe tint geeft, de kleur bepaalt een hoop.

Ieder seizoen zijn er nieuwe trends als het op haarkleuren aankomt en de zomer van 2020 is daar geen uitzondering op. Het zoeken hebben wij op ons genomen en wij hebben de mooiste voor je verzameld! Laat je erdoor inspireren en ga zelf aan de slag met haarverf of check gewoon even of jouw natuurlijke tint op dit moment zeer geliefd is. 

1. Natuurlijk donkerblond

Deze tint is perfect omdat het niet te donker én niet te licht is. Dit maakt het de ideale combinatie met een hoop huidskleuren én is daardoor ook makkelijk mee te nemen de herfst in. Eentje om zeker te overwegen dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mane Style (@themanestyle) on

2. Caramel

Alleen al van deze naam wordt je blij. De warme tint is heerlijk zomers en zal prachtig staan bij een hele lichte huid (als je van nature donker haar hebt) of bij juist een getinte of donkere huidskleur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on

3. Oranjerood

Heb je een prachtige rode haartint van jezelf? Dan kan dit een hele mooie variatie op jouw natuurlijke kleur zijn. Deze lekkere knaltint heeft een warme gloed en zal prachtig staan bij alle lichte huidskleuren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @keelanforeal (@keelanshaircouture) on

4. Pure chocolade

Deze bruine kleur is zo donker, dat deze neigt naar zwart maar het toch net niet is. Het is een zomerse twist als je iets anders wilt dan egaal zwart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on

TIP

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste haarkleur en de hoeveelheid verf die je nodig hebt? Dan is de haarkleur adviestool van WECOLOUR ideaal. Je vult een aantal gegevens in - bijvoorbeeld welke haarkleur je nu hebt en of het al geverfd is - en de tool van WECOLOUR helpt je bij het maken van de keuzes voor de juiste verf en hoeveelheid. 

Beeld: Photo by Kristoffer Jensen on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top