Interior

H&M opende vanochtend haar eerste HOME concept store in Nederland

H&M opende vanochtend haar eerste HOME concept store in Nederland

There's no place like home en dat is ons de afgelopen maanden meer en meer duidelijk geworden. Jouw huis heeft vast in lange tijd niet zoveel liefde van je gekregen als begin dit jaar. Of het dan nu ook helemaal af is? Vast niet. Wat ons betreft kan de inrichting van ons stulpje altijd wel een tweak gebruiken. Daar is nu een heel fijn nieuw adresje voor.

We kondigden de komst begin dit jaar al aan en vanmorgen was het zover: de allereerste H&M HOME concept store heeft haar deuren geopend in Nederland. Op de Kalverstraat 122 vindt je de winkel waar je écht alles van H&M HOME kunt shoppen wat je hartje begeert. Maar er is meer. Naast H&M HOME worden er producten van een selectie van andere merken verkocht én verse seizoensbloemen. Oftewel, dit adresje is jouw nieuwste favoriet als je iets voor je interieur zoekt. 

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Dankzij de monogramservice kun je producten laten personaliseren. Daarnaast is er een thuisbezorgservice én zijn er geregeld samenwerkingen en activiteiten met andere merken. En dan hebben we het nog niet gehad over hoe prachtig de winkel eruitziet. In één woord: adembenemend. 

 

Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top