Lichaamsverzorging

Blote benen deze week? Zo zorg je ervoor dat ze jaloersmakend mooi zijn

Blote benen deze week? Zo zorg je ervoor dat ze jaloersmakend mooi zijn

Als het even meezit dan ben jij donderdag lekker vrij vanwege Hemelvaartsdag en is het ook nog eens even supermooi weer ook. Het belooft tussen de 20-25 graden te worden en dit is dus het ideale moment om een leuk rokje, een coole korte broek of een mooie jurk aan te trekken.

Dat houdt automatisch wél in dat je een stukje van jouw benen zult zien. Wellicht heb je daar helemaal geen probleem mee of misschien ben jij iemand die het liefst toch even wat dingen doet om ervoor te zorgen dat ze er zo prachtig mogelijk uitzien. Ze zijn immers heel wat maanden bedekt geweest en de kou heeft ze vast geen goed gedaan.

Mocht jij tot die laatste groep behoren, dan heb ik wat tips en favoriete producten om met zijdezachte en gebronsde benen de deur uit te gaan. Hier zijn ze!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

1. Onthaar

Als jij geen probleem hebt met haren op je benen dan is dat natuurlijk helemaal prima maar ik zorg er altijd voor dat deze weg zijn zodra ik met blote benen de deur uitga. Welke methode je ook gebruikt om te ontharen, het is goed om daar nu al mee te beginnen, zeker als je nog iets aan het kleurtje op jouw benen wilt doen.

2. Scrub

Schrik jij als jij een donkere spijkerbroek uittrekt en er allemaal schilfers opzitten? Dan moet jij je benen eens even goed scrubben. Zeg maar dag tegen die dode huidcellen en een dof velletje! Door het scrubben van je benen zien ze er weer lekker fris uit. Ik gebruik eigenlijk altijd scrubs van & Other Stories (betaalbaar, ruiken heerlijk en zien er ook nog eens goed uit) en mijn favoriet van het merk op dit moment is de Perle de Coco Glow Body Scrub. De scrub is gemaakt van suiker em ruikt heerlijk naar kokosnoot, vanille en caramel. 


Perle de Coco Glow Body Scrub bij Stories.com

3. Hydrateer

Net klaar met douchen of badderen? Smeer jouw benen in met een rijke bodylotion zodat je huid even goed gehydrateerd wordt. Niet alleen fijn voor jouw velletje maar ook voor je zelfvertrouwen want je benen zien er ineens een stuk aaibaarder uit. Mijn favoriet is de Crème de Corps bodylotion van Kiehl's.


Kiehl's Crème de Corps bodylotion bij DeBijenkorf.nl

4. Tan

Ben jij net als ik standaard voorzien van een paar melkflessen en wil je die graag een kleurtje geven? Er zijn tal van manieren om dit te doen. Hoewel ik jaren niet aan zelfbruiner moest denken - want: je wordt er oranje van, het is een gedoe en het resultaat is nooit vlekkeloos - is daar inmiddels verandering in gekomen. Mijn favoriet is The Gradual van Tan-Luxe. De lotion ruikt lekker (niet naar zelfbruiner), zorgt voor een natuurlijk en opbouwbaar resultaat en een vlekkerige huid krijg je er niet van (wanneer je het op de goede manier gebruikt). Hallo bruine benen!

Tan-Luxe The Gradual bij Douglas.nl

Beeld: Trendalert x iPhone 11 Pro, De Bijenkorf, Douglas en & Other Stories
Deel dit artikel
Back to top