Lifestyle

Verveeld? Hiermee zorg je dat je elke dag iets leuks te doen hebt

Verveeld? Hiermee zorg je dat je elke dag iets leuks te doen hebt

Is de verveling bij jou ook toegeslagen? We zitten inmiddels heel wat dagen aan huis gekluisterd en waarschijnlijk heb je de grote schoonmaak al achter de rug en is alles opgeruimd. En je kids? Die vervelen zich enorm. Het is de hoogste tijd om even lekker creatief te gaan doen!

Maar goed, de ideeën kun je natuurlijk niet elke dag uit je mouw blijven schudden. Maak daarom kennis met #Doescreatief; het platform wat je oproept om unieke challenges aan te gaan zodat jouw leven, en eventueel die van je kids, een stuk leuker wordt.

Elke dag komt #Doescreatief met een nieuwe uitdaging die je met de mensen waarmee jij in één huis kunt, kan doen. De beelden ervan kun je op social media delen met de hashtag #Doescreatief. Gewoon, omdat het leuk is en je er misschien anderen wel mee inspireert.

Wat voor challenges je kan verwachten? Vandaag is bijvoorbeeld de uitdaging dat jij je in de kleding van anderen die bij jou in huis wonen hult. Voorbeelden van andere challenges zijn:

- Duik in je voorraadkast en kook met ingrediënten die je al hebt liggen
- Bel een vriend / vriendin en trek allebei zoveel mogelijk kleren aan!
- Kijk wie er deze week jarig is en verras hem/haar op een originele manier
- Organiseer een avondje uit bij je thuis (en kleed je ook zo aan)

Zelf een uitdaging bedenken kan natuurlijk ook. Ga aan de slag met jouw idee en deel de beelden en het idee erachter op social media met de hashtag #Doescreatief. Geen benul wat je kan doen en het liefst elke dag een tip krijgen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Doescreatief.nl en krijg dagelijks een leuke activiteit opgestuurd. 

Beeld: Photo by Jessica Rockowitz on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top