Mama

Biologische opvolgmelk van Biostime is nu verkrijgbaar in Nederland

Biologische opvolgmelk van Biostime is nu verkrijgbaar in Nederland

Er gaat niks boven moedermelk voor kleine kindjes maar soms kan dat gewoonweg niet (volledig). Wat de reden ook is, je wilt natuurlijk het allerbeste alternatief voor je spruit. Sinds kort is er een nieuwe biologische flesvoeding gelanceerd in Nederland.

De biologische flesvoeding van Biostime is nu al verkozen tot 'Product van het Jaar 2020' in de categorie babyvoeding en dat is natuurlijk niet zomaar: in andere landen is het een groot succes. Biostime biologische flesvoeding is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld.

Biostime is gemaakt van biologische melk welke afkomstig is van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië. Daar worden vervolgens de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd zoals vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA. Wat je er gelukkig niet in vindt, is palmolie.

Onlangs is de biologische flesvoeding van Biostime dus verkozen tot 'Product van het Jaar 2020' in de categorie babyvoeding. Biostime is een uniek product en daarom kunnen ouders vanaf de lancering ook kiezen voor het unieke abonnementsmodel. Het voordeel hiervan? Minder zorgen en meer gemak.

Beeld: Biostime en Photo by Jonathan Borba on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top