Mama

Probeer nu gratis deze biologische flesvoeding voor je kindje

Probeer nu gratis deze biologische flesvoeding voor je kindje

Er gaat niks boven moedermelk voor kleine kindjes maar soms kan dat gewoonweg niet (volledig). Wat de reden ook is, je wilt natuurlijk het allerbeste alternatief voor je spruit. Binnenkort wordt er een nieuwe biologische flesvoeding gelanceerd in Nederland en die mag jij misschien wel testen met jouw kindje.

De biologische flesvoeding van Biostime is nu al verkozen tot 'Product van het Jaar 2020' in de categorie babyvoeding en dat is natuurlijk niet zomaar: in andere landen is het een groot succes. Biostime biologische flesvoeding is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld.

Biostime is gemaakt van biologische melk welke afkomstig is van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië. Daar worden vervolgens de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd zoals vitamines, DHA, FOS vezels en omega-3 DHA. Wat je er gelukkig niet in vindt, is palmolie.

Onlangs is de biologische flesvoeding van Biostime dus verkozen tot 'Product van het Jaar 2020' in de categorie babyvoeding. Biostime is een uniek product en daarom kunnen ouders vanaf de lancering ook kiezen voor het unieke abonnementsmodel. Het voordeel hiervan? Minder zorgen en meer gemak.

Testpanel

In samenwerking met Biostime zijn wij op zoek naar ouders die deel uit willen maken van het Biostime beoordelingspanel. Biostime wil weten wat jouw ervaringen zijn met hun product en daarom mag je tien gratis potten ter waarde van ruim 250 euro proberen als je uitgekozen wordt. Tijdens en na afloop van het gebruik vraagt Biostime om het product te beoordelen aan de hand van een aantal opgestelde vragen.

Geef je nu op voor het beoordelingspanel en wie weet ben jij één van de eersten in Nederland die Biostime mag gebruiken. Vul de onderstaande vragenlijst in, stuur deze op naar info@biostime.nl en hoor binnen één week of je geselecteerd bent. Schrijf je ook alvast even in op de nieuwsbrief op Biostime.nl.

Vragenlijst

1. Ik ben ... jaar oud
2. Ik woon in de provincie …
3. Mijn kindje met wie ik Biostime wil gebruiken is ...maanden oud
4. Ik verwacht ... weken/maanden te kunnen doen met de 10 gratis potten
5. Ik wil starten met het gebruik van Biostime 1/2/3, ik wil later wel/niet switchen
6. Ik gebruik op dit moment wel/geen flesvoeding Bij 'wel', ik gebruik nu het merk …
7. Ik koop wel/niet vaker biologische producten, omdat …
8. Ik shop ... % van mijn aankopen online, omdat …
9. Wat is bepalend bij een aankoop: prijs of kwaliteit

Beeld: Biostime en Photo by Jonathan Borba on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top