Lifestyle

Moederdag 2020: de beste manieren om jouw mama in de watten te leggen

Moederdag 2020: de beste manieren om jouw mama in de watten te leggen

Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: Moederdag wordt in 2020 gevierd op zondag 10 mei. Hoewel het dit jaar misschien anders zal verlopen dan je gewend bent, zijn er genoeg manieren waarop jij je mama goed kan verrassen en verwennen.

Standaard dingen zoals samen uit eten gaan, een dagje naar de spa of haar trakteren op een beautybehandeling is er dit jaar niet bij. Wat je wel kunt doen? Genoeg! Wij hebben een aantal goede tips voor je. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je het vergezeld met een kaartje of briefje waarom jouw moeder zo belangrijk voor je is en je zo van haar houdt. Wedden dat Moederdag er dit jaar eentje wordt die ze niet zo snel zal vergeten?

Beauty treats

Hoe kun je jouw moeder deze Moederdag nou beter verwennen dan iets te geven wat met beauty te maken heeft? Bij Salontopper verkopen ze bijvoorbeeld een aantal fijne giftsets waar ze veel plezier van zal hebben. Onze favorieten zijn bijvoorbeeld de Olaplex pakketjes waarmee ze haar lokken mee in de watten kan leggen of de Rituals huidverzorgingssets. Wat je budget ook is en waar je moeder van houdt; er is voor ieder wat wils. Wil je haar echt goed verwennen? Geef haar dan een haarborstel van Mason Pearson. Het kost wat maar nadat je deze haarborstel hebt gebruikt, wil je geen ander meer. 

Ontbijtje

Laat een ontbijt op bed voor je moeder bezorgen of zet zelf een ontbijtje klaar voor haar deur. Er zijn een hoop initiatieven waar je terecht kunt voor 'kant-en-klaar-pakketten' maar als je liever zelf je handen uit de mouwen steekt om het perfecte ontbijt in elkaar te flansen, dan kan dat natuurlijk ook. Sta stil bij wat ze lekker vindt om de perfecte combinatie te kunnen serveren. 

Een boek of een abonnement op een tijdschrift

Een andere manier om je moeder in de watten te leggen, is door een boek of een tijdschriftabonnement te geven. Het is iets waar ze langer wat aan heeft en waar ze even lekker bij tot rust kan komen. Gaat je voorkeur uit naar een boek? Koop er dan eentje waar je iets leuks of liefs in schrijft als herinnering aan Moederdag 2020. Is jouw moeder niet zo'n boekenliefhebber? Dan is ze misschien wel dol op tijdschriften. Er zijn genoeg waar je een korter abonnement op kan afsluiten of die een actie hebben met een leuk cadeau erbij. Het uitzoeken zeker waard!

Bloemen of een plant

Misschien cliché maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn. Bloemen of een plant brengen meteen een stuk vrolijkheid in de kamer of de tuin. En heb je er al eens aan gedacht om een droogbloemenboeket te geven? Ook dit cadeau vergezel je me een superlief tekstje zodat het groen extra betekenis heeft. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Flower Family (@theflowerfamily) on

Beeld: iStock en Salontopper
Deel dit artikel
Back to top