Fashion

De leukste minibags die je outfit nét iets beter maken

De leukste minibags die je outfit nét iets beter maken

Een tas is één van de beste accessoires die een vrouw kan hebben. Sterker nog, de tas in onmisbaar. Dit is waar jij je favoriete lippenstift en haaraccessoires bewaart maar natuurlijk ook je pasjes en je telefoon. Zonder je tas kom jij je dag anders door en voel je altijd dat er wat mist.

De laatste tijd ben ik begonnen met het dragen van keinere tassen. Minibags, dat klinkt leuker. Bij minibags zijn er een paar kleine - no pun intended - details waar jij op moet letten om met ook deze tas je outfit naar een nieuw niveau te tillen. 

1. Het hoeft niet altijd een 'crossbody' te zijn

Een crossbody tas is een tas die je schuin over je schouder draagt. Dit maakt het makkelijker om 'm stevig bij je te houden. Maar laat je niet afschrikken. Een minibag die je in je handen vast moet houden, geeft je outfit gelijk een andere uitstraling; eentje die ik de laatste tijd zeker ben gaan waaarderen. En als jij je zorgen maakt of je last krijgt van je handen, neem dan alleen de essentiële dingen mee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

2. Mix en match

Dat je kleding op de één of andere manier bij elkaar moet passen, is logisch. Bij minibags is het leuk om te matchen op materiaal. Een leren jasje bij een tasje van leer. Zo heb jij je favoriete materiaal, maar dan extra zonder dat het extra lijkt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) op

3. Zoek een speciaal tasje

Een tas hoort altijd een speciale, extra touch aan je outfit te geven. Het liefst is de tas een weerspiegeling van je persoonlijkheid, samen met de inhoud natuurlijk. Kies een tasje waar jij een 'JA' gevoel van krijgt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Broek (@stephaniebroek) op

De tasjes waar jij even voor moet gaan zitten

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top