Beauty

Vrolijke lente make-up tips om er op je paasbest uit te zien

Vrolijke lente make-up tips om er op je paasbest uit te zien

Aankomende zondag, op 12 april, is het weer Pasen. Hoewel we allemaal voelen dat deze paasdagen anders dan anders zijn, is het noodzakelijk om er zelf een feestje van te maken. Met deze make-up tips die je look net iets vrolijker maken, komt dat helemaal goed.

De paasdagen zijn de perfecte dagen om te experimenteren met make-up. Dit zijn leuke dingen om te proberen

Ga voor een felle oogschaduwkleur

Hoewel ik voor altijd zal houden van kleuren die dicht bij mijn huidskleur liggen, is het soms leuk om op te vallen met oogschaduw. Tinten zoals geel, oranje of babyblue zijn helemaal lente proof en met de juiste outfit een geweldige toevoeging. Hoe je de kleuren aan je look toevoegt, ligt geheel aan jou. Ga je voor een wing voor een verfijnde, chique look of voor de smokey eye die meer een artsy vibe geeft? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nikki_Makeup (@nikki_makeup) op

Gooi je routine om

Wanneer we onze make-up doen, doen we dat waarschijnlijk met behulp van een vaste routine. Ook ik ben hier schuldig aan. Toch is het goed voor ons om de routine soms om te gooien. Een tip waar ik veel aan heb gehad, is dat ik mijn highlighter voor mijn foundation op doe. Vaak word er gedacht dat de foundation gelijk na je primer moet zodat je huid zo egaal mogelijk lijkt. Met de juiste foundation die past bij je huidskleur en bestaat uit de juiste samenstelling is dit echter geen probleem. Met deze foundation kan je dus spelen. Je highlighter voor je foundation aanbrengen zorgt ervoor dat die glow die je hebt er net wat natuurlijker uitziet dan de streepachtige glow die je normaal hebt. Dit advies kan je natuurlijk verder trekken dan je jukbeenderen en ook je voorhoofd, kin en puntje van je neus voorzien van highlighter. You can thank me later

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natasha Denona (@natashadenona) op

Breng lipgloss naar een nieuw level

Lippenstift is hartstikke leuk, de verschillende kleuren geven je look zeker een nieuw twist. Toch is het zo dat we tijdens de paasdagen bijna allemaal binnen blijven. Hierdoor kan het leuk zijn om te experimenteren met een simpele look en eens voor lipgloss te gaan. Als tiener hield je waarschijnlijk ook van lipgloss en het product dragen als een volwassen vrouw brengt je misschien wel helemaal terug naar die tijd (iets wat zo af en toe geen kwaad kan). Lipgloss geeft je een jeugdige uitstraling en laat je lippen er 9 van de 10 keer gezond uit zien. Ook is een subtiele lipgloss het perfecte antwoord op een felle oogschaduw zodat die oogschaduw nog meer in te spotlights staat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

Alle items om er op je paasbest uit te zien

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top