Interior

15 x de allermooiste tafellampen om jouw stulpje sfeervol mee te verlichten

15 x de allermooiste tafellampen om jouw stulpje sfeervol mee te verlichten

Als iets een grotere invloed op woonruimte heeft dan je in eerste instantie denkt, dan is het verlichting wel. Vaak is het 't ondergeschoven kindje bij het inrichten van een woning. Jammer, want je kan er een hoop kanten mee op!

We zien het vaak in de woonkamer: één lichtpunt aan het plafond waarmee de hele ruimte wordt verlicht. Natuurlijk ben je dan wel in één keer klaar maar echt sfeervol is het niet. Ons advies? Je kunt beter ervoor kiezen om met meerdere lampen verschillende hoeken te voorzien van licht.

De vorm van de lamp speelt een grote rol. Kan het licht alle kanten op verspreid worden of is het enkel naar boven of naar beneden gericht? Hoe fel is de lamp en is de lamp dimbaar? Daarnaast is de vorm, het materiaal en de kleur natuurlijk ook van invloed op de algehele uitstraling van de lamp.

Tafellampen zijn leuk om op bijvoorbeeld bijzettafels, dressoirs of een schouw te plaatsen. Vanwege de kleine grootte, is de prijs vaak een stuk toegankelijker dan vloerlampen of wandlampen én kun je er letterlijk alle kanten mee op.

Kan jij wel een nieuwe of leukere tafellamp gebruiken? Wij hebben de allermooiste voor je uitgezocht. 

 
Beeld: HK Living
Deel dit artikel
Back to top