Fashion

Dit zijn de 5 items die iedere vrouw in haar kast wilt hebben

Dit zijn de 5 items die iedere vrouw in haar kast wilt hebben

Onze garderobes liggen vol met items die we misschien nooit dragen, omdat we niet weten hoe we deze kledingstukken kunnen combineren. Hoe draag je nou die blouse met stipjes of jouw felgekleurde sneakers?

Basisstukken zijn misschien wel de belangrijkste items in jouw kast. Deze combineer je namelijk met bijna alles en juist daarom zijn ze zo fijn. 

Witte blouse

Weet je even niet meer wat je boven die extravagante pantalon aan moet doen? Combineer 'm met een witte blouse! Dit item is en blijft voor altijd in de mode en zal, denken wij, ook nooit meer verdwijnen. Draag hem op een skinny jeans om een klassieke look te creëren of trek hem aan om andere items wat af te zwakken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

Pastelkleurige blazer

Een blazer heb je vast wel in je kast liggen. Deze kan je outfit mooi af maken. Een pastelkleurige blazer zorgt er juist voor dat je misschien wat 'basic' outfit een touch van kleur krijgt. Ook zijn de pastelkleurige blazers helemaal on trend deze dagen en kun je er bijna niet de plank mee mis slaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syana Laniyan (@asos_syana) op

Faux leren trenchcoat 

Je ziet hem massaal voorbij komen en ook wij zijn in de ban van dit item. De (faux) leren trenchcoat geeft je outfit een stoere touch en geeft je een instant put together look. Wanneer je de jas draagt, geeft deze je het gevoel dat je moeite hebt gedaan voor je outfit wat misschien helemaal niet zo is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sandra H. Sauceda (@filis_pina) op

Flared jeans

Waar we vroeger dachten dat de skinny jeans ons modebeeld domineerde, zijn de flared jeans nu toch echt onze favoriet. Deze kun je met alles stijlen dat je wilt en staat erg klassiek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ashley aka bestdressed (@best.dressed) op

Beige pantalon

Heb jij een afspraak waar je er liever wat professioneler voor uitziet dan normaal? Dan is de beige pantalon perfect. Deze maakt je ouftit gelijk een stuk formeler en zorgt voor een nette look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annemiek Kessels (@modedamour) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top