Beauty

Match deze twee dingen en je bent helemaal up to date

Match deze twee dingen en je bent helemaal up to date

Matchende kledingstukken of producten hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Al gaat het om een leuk two-piece setje of je teennagels die matchen met je vingernagels, het is altijd een feestje. Wanneer deze twee dingen matchen, heb jij al een voorsprong om de perfecte outfit te pakken te hebben. 

Wat moet er matchen?

Nu zit jij natuurlijk met smart te wachten op welke twee dingen er zo nodig met elkaar moeten matchen. Voor het antwoord halen we onze inspiratie van Instagram, de plek om trends te ontdekken en zo ook deze: het matchen van je nagels en oogschaduw. Eigenlijk is het best logisch, heb je een oranje lakje op je nagels, dan herhaal je dezelfde kleur op je ogen. Het is een simpele truc om je overall look rustiger te maken en kloppend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SISTERHOOD (@sisterhoodthe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Simi & Haze (@simihaze) op

Deze trend is dus niet alleen hartstikke leuk, het tilt je outfit ook nog eens naar een nieuw niveau. Wat ook leuk is: combineer bijvoorbeeld de klassieke rode lippenstift met rode nagels of een dierenprintje in je kleding met bijpassende nails. Niks is te gek! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kristen Noel Crawley 🧿 (@kristennoelcrawley) op

De mooiste lakjes + oogschaduwpaletten

Wil jij deze look zelf namaken? Dan heb je hieronder de beste lakjes en paletten om alvast te beginnen!

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top